Installatie van zonnepanelen

Ruim 8 jaar ervaring
in PV-installaties

Hoger Solar Rendement is trots op haar uitgebreide ervaring in het installeren van fotovoltaïsche (PV) systemen.

Met meer dan 8 jaar ervaring op dit gebied, kennen we de ins en outs over zonne-energie beter dan de meesten.

We zijn niet zomaar een installatiebedrijf. Wij zijn uw partners op de weg naar een duurzamere toekomst.

Hoge kwaliteit zonnepanelen

Wij geloven dat kwaliteit essentieel is. Daarom werken we alleen met de beste merken en leveranciers van zonnepanelen.

Wij leveren alleen de meest efficiënte, duurzame en kwalitatieve zonnepanelen.

Binnen 24 uur een gespecificeerde offerte

We begrijpen dat u graag zo snel mogelijk wilt weten wat de kosten van een PV installatie zijn. Daarom streven we ernaar om binnen 24 uur na uw aanvraag een gedetailleerde offerte naar u te sturen.

Is uw meterkast aan vervanging toe?

Als bedrijf dat meterkasten vervangt en aanpast, moet u ervoor zorgen dat u voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot elektrische installaties. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen bij het vervangen en aanpassen van meterkasten:

 1. Inspectie en beoordeling:
  Voer een grondige inspectie uit van de bestaande meterkast om de staat en functionaliteit ervan te beoordelen. Identificeer eventuele problemen of tekortkomingen die moeten worden aangepakt.

 2. Ontwerp en planning:
  Op basis van de inspectie en de behoeften van de klant, ontwerp een nieuwe meterkast of een aangepaste versie van de bestaande meterkast. Plan de benodigde materialen en werkzaamheden.

 3. Documentatie en certificering:
  Zorg ervoor dat u alle relevante documentatie bijhoudt, zoals technische tekeningen, schema’s en certificaten. Zorg ervoor dat de nieuwe meterkast voldoet aan de geldende normen en regelgeving.

 4. Onderhoud en nazorg:
  Bied indien nodig onderhouds- en nazorgdiensten aan om ervoor te zorgen dat de meterkast goed blijft functioneren en aan de behoeften van u blijft voldoen.

Controle vooraf om verrassingen te vermijden

Om te zorgen voor een soepele installatie, voeren we altijd een initiële controle uit voordat de installatie plaatsvindt. We komen ter plaatse de situatie opnemen en geven duidelijk aan wat de mogelijkheden, maar ook de ónmogelijkheden zijn in uw specifieke situatie. Dat zorgt ervoor dat eventuele problemen worden geïdentificeerd en opgelost, zodat er geen verrassingen zijn tijdens de installatie.

Melding aan de netbeheerder bij oplevering

Na de succesvolle installatie van uw zonnepanelen, zorgen wij voor de aanmelding bij de netbeheerder. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over administratieve taken. Het enige wat u zelf nog moet doen is melding te maken van de nieuwe installatie bij uw opstalverzekeraar.

2 jaar gratis monitoring op de werking van de panelen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en diensten. Daarom bieden wij u twee jaar gratis monitoring aan op de werking van uw zonnepanelen. We houden de prestaties van uw systeem in de gaten en bieden ondersteuning waar nodig om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal blijven werken.

Bij Hoger Solar Rendement bent u verzekerd van kundigheid, ervaring, en hoogstaande service. We begeleiden u op weg naar een duurzame toekomst.

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in (liefst zo volledig mogelijk), zodat wij u van een passend voorstel kunnen voorzien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze werkwijze:

 • Na het aanleveren van uw gegevens gaan we gelijk voor u aan de slag en binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende aanbieding.
 • Bij akkoord komen wij altijd eerst op locatie kijken of het dak in goede staat verkeert en of het kabel traject mogelijk is.
 • Een technische schouw vooraf is ook mogelijk maar alleen in overleg.
 • Onze offerte word altijd gespecificeerd!
 • Als er na de installatie nog vragen zijn worden die keurig binnen 24 uur beantwoord, ook in het weekend.

  Uw naam*
  E-mail*
  Telefoon*
  Adres*
  Postcode*
  Plaats*
  Jaarverbruik*

  favicon

  Wat kunnen we voor u betekenen ?

  Vul het formulier in

  Bedankt voor het invullen!

  We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!